X
تبلیغات
آشپزی نو - خورشت خلال بادام

آشپزی نو

آشپزی
خورشت خلال بادام
طرز تهیه :

۱-ابتدا کره را آب کرده و پیاز ورقه ورقه شده را در کره تفت دهید تا  طلایی رنگ شود

۲-گوشت را به قطعات ۵سانتی برش دهید و چند بار در آب جوش ریخته و کف آن را بگیرید با اینکار

خون جمع شده در گوشت بیرون ریخته و خورشت خوش رنگ میشود

۳-بعداز اینکه گوشت را چندین بار جوشانده و آبکش کردیم گوشت را به پیاز سرخ شده افزوده و با پیاز

 تفت میدهیم

۴-سپس زرد چوبه و نمک و فلفل و رب گوجه را نیز افزوده و آب را نیز اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته

 تا گوشت بپزد

۵-در نیمه های پخت گوشت خلال بادام را افزوده و میگذاریم تا خلال بادام ها هم بپزد

۶-زعفران و لیمو عمانی را نیز افزوده  و اجازه دهید تا خورشت جوشیده (ابش کشیده شود)یعنی جا

بیفتد

۷بعد از پخت داخل ظرف مناسبی کشیده و سرو میکنیم

توجه :لیمو عمانی را سوراخ ننمایید چون باعث تلخ شدن خورشت میگردد

 

+نوشته شده در شنبه بیست و چهارم اردیبهشت 1390ساعت20توسط نارمیلا |