آشپزی نو

آشپزی
آموزش تهیه پنیر در منزل به سبک آسان

طرزتهيه پنیر:

ابتداشيررا در قابلمه اي ريخته و روي شعله گاز قرار ميدهيم

 شير به محض اينكه كمي گرم شد از روي حرارت برداشته و سريع

 مايه پنير را به شير اضافه كرده (مايه پنيرراقبلا در ظرف ديگري

 بامقداري شير حل كرده ايم) وميگذاريم تا سرد شود.

 شيرمثل ماست سفت شده وبه اصطلاح

ميبرد .پس از سفت شدن  مواد را داخل پارچه تميزي ريخته وپارچه را

 داخل ابكش كوچكي قرار ميدهيم تااب اضافي پنير گرفته شود.

سپس پنيرهارابرش داده وداخل اب نمكي كه از قبل اماده كردهايم ميريزيم.

 اين پنيرنيازي به ماندن ندارد وچون از شير پاستوريزه تهيه ميشود

 بلافاصله ميتوان مصرف نمود.

اين پنيرناقل بيماري تب مالت نيست. ميتوان ازاين پنير در

دسرهاوكيك ها استفاده كرددر صورت استفاده از اين پنير در دسرها نبايد

 به پنير نمك اضافه كرد.

اميدوارم اين پنير رو درست كنيد وازش لذت ببريد

+نوشته شده در دوشنبه بیست و نهم شهریور 1389ساعت0توسط نارمیلا |