آشپزی نو

آشپزی
دوشاب (شیره انگور)

دوشاب
 دوشاب یکی از مواد غذایی است که بیشتر در آذربایجان آنرا تهیه میکنند .تهیه دوشاب کار سخت و دشواری

است و مراحل گوناگونی دارد

میدانید برای به دست آوردن یک پیاله دوشاب چقدر باید زحمت کشید.امروزه با وجود کارامل دیگر نمیتوان

هر دوشابی را اصل نامید در خرید دوشاب باید دقت کرد که دوشاب خریداری شده کارامل نباشد ویا از

شیره انگور سیاه تهیه نشده باشد
بهترین دوشاب: دوشابی است که از شیره انگور کشمشی تهیه شده باشدو رنگ دوشاب شفاف باشد نه

مثل قیر سیاه رنگ

ܓܨஜミ★ミ گالری عکس متنوع قلب شیشه ایミ★ミஜܓܨ-جديدترين و با كيفيت ترين عكس ها http://ghalbe6ei.blogfa.com/
مراحل تهیه دوشاب وانواع آن:

 انگور ها را پس از اینکه چیده شد در مکان های خاصی که در زبان آذری به آن

(کرزkaraz )گفته میشودله کرده و آب انگور را گرفته و درظرف مخصوصی که از

جنس سفال است ودر زبان آذری به آن (تاغار)ودر فارسی به آن کرشک گفته

میشود ریخته وسپس جهت خنثی کردن اسیدیته انگور و تصفیه آب انگورنوعی

خاک  آهکی به نام (دوشاب توپراقی) به آب انگور اضافه کرده  وخوبب بهم  زده تا

کف کند و  تقریبابه مدت12 ساعت آب انگور به همان حا ل باقی میماند وسپس

کف  آنرا گرفته وآب انگور صاف شده را درظرف دیگری ریخته و گل  ته تاغار را

جوشانده واز صافی رد کرده تا آب انگور صافی بدست آیدسپس آب انگور را از صافی

گذرانده و روی اجاق های بزرگی که به نام شیره اجاقی معروف است در تشت

های بزرگ مسی میپزند و آنقدر آب انگور میجوشد تا اینکه به حالت شهد در بیاید 

سپس از روی آتش برداشته وپس از سرد شدن در ظرفها ریخته و در بیرون از

یخچال  نگهداری میکنیم.

ܓܨஜミ★ミ گالری عکس متنوع قلب شیشه ایミ★ミஜܓܨ-جديدترين و با كيفيت ترين عكس ها http://ghalbe6ei.blogfa.com/

از انواع دوشاب میتوان 1-دوشاب کدو 2- دوشاب شیر 3-دوشاب بادمجان 4- دوشاب به 5- دوشاب سیب و

دوشاب شیر که بهترین نوع دوشاب از نظر نویسنده دوشاب شیر میباشد و انشاالله در آینده نزدیک طرز

تهیه دوشاب شیر را نیز آموزش خواهم داد امید وارم دوشاب خوبی تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید

.نوش جان (نارمیلا)

برداشت مطالب وبلاگ بدون ذکر نام وبلاگ ممنوع است

تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری ششم www.pichak.net كليك كنيد

+نوشته شده در دوشنبه پانزدهم آذر 1389ساعت18توسط نارمیلا |